Results 1 to 12 of 12

Thread: Is it just me?

  1. #1
    Post Master Scionic128's Avatar
    Join Date
    Jul 12, 2009
    Location
    Stow
    Posts
    1,772
    Time Online
    3 d 4 h 24 m
    Avg. Time Online
    N/A

    Is it just me?

    lately over the last few days ive noticed that new comments on threads dont have the usual orange/yellow tab thing next to them that i usually saw in the hot threads or whatever its called at the top of the site. and when i type posts, the font looks like a type writer and not the normal text type it used to be. any suggestions on why this is?

  2. #2
    OS Veteran Nick's Avatar
    Join Date
    Feb 22, 2005
    Location
    Gilbert, AZ
    Posts
    3,637
    Time Online
    6 d 19 h 41 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Quote Originally Posted by Scionic128 View Post
    lately over the last few days ive noticed that new comments on threads dont have the usual orange/yellow tab thing next to them that i usually saw in the hot threads or whatever its called at the top of the site. and when i type posts, the font looks like a type writer and not the normal text type it used to be. any suggestions on why this is?
    That feature doesn't show up for Windows ME users.
    .carve your apology in your wrist and let the guilt drip from your fingertips.

  3. #3
    Post Master Scionic128's Avatar
    Join Date
    Jul 12, 2009
    Location
    Stow
    Posts
    1,772
    Time Online
    3 d 4 h 24 m
    Avg. Time Online
    N/A
    ME? what do you mean bc it was like it before then one day poof, its gone

  4. #4
    OS Veteran Nick's Avatar
    Join Date
    Feb 22, 2005
    Location
    Gilbert, AZ
    Posts
    3,637
    Time Online
    6 d 19 h 41 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Quote Originally Posted by Scionic128 View Post
    ME? what do you mean bc it was like it before then one day poof, its gone
    Windows ME was THE single best operating system evar!
    Ask around.
    .carve your apology in your wrist and let the guilt drip from your fingertips.

  5. #5
    Administrator

    underESTIMATED's Avatar
    Join Date
    Sep 12, 2004
    Location
    Akron, OH
    Posts
    16,392
    Time Online
    6 d 18 h 17 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Quote Originally Posted by Scionic128 View Post
    lately over the last few days ive noticed that new comments on threads dont have the usual orange/yellow tab thing next to them that i usually saw in the hot threads or whatever its called at the top of the site. and when i type posts, the font looks like a type writer and not the normal text type it used to be. any suggestions on why this is?
    What do you mean?

  6. #6
    OS Veteran Nick's Avatar
    Join Date
    Feb 22, 2005
    Location
    Gilbert, AZ
    Posts
    3,637
    Time Online
    6 d 19 h 41 m
    Avg. Time Online
    N/A
    I don't know what he means about the orange boxes or whatever, but the font has changed; when you're typing a post. Like right now the font looks to be Times New Roman, but it'll change when you actually post it to the forums and looks "normal".
    .carve your apology in your wrist and let the guilt drip from your fingertips.

  7. #7
    Post Master Scionic128's Avatar
    Join Date
    Jul 12, 2009
    Location
    Stow
    Posts
    1,772
    Time Online
    3 d 4 h 24 m
    Avg. Time Online
    N/A
    ^ok so the font problem isnt just me but let me photoshop a pic of what the site used to look like for me when someone commented on a thread

  8. #8
    Post Master Scionic128's Avatar
    Join Date
    Jul 12, 2009
    Location
    Stow
    Posts
    1,772
    Time Online
    3 d 4 h 24 m
    Avg. Time Online
    N/A
    ok so say i log out then come back a few hours later, in this example, between the time i left and came back DDave and matt commented on the top 2 posts. they are usually marked with an orange folder thing (as shown) but now it seems these folder things have turned to blue and you can hardly notice the color difference between a newly commented post and an old one.

  9. #9
    Post Master Scionic128's Avatar
    Join Date
    Jul 12, 2009
    Location
    Stow
    Posts
    1,772
    Time Online
    3 d 4 h 24 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Untitled.jpg

    thats kinda hard to see what im talking about, heres a zoom:

    Untitled.jpg

  10. #10
    OS Veteran toyotatech1's Avatar
    Join Date
    Feb 14, 2005
    Location
    United States
    Posts
    1,863
    Time Online
    4 d 8 h 44 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Yeah I noticed the orange boxes gone this morning when I logged in for the first time

  11. #11
    Administrator
    Schlol's Avatar
    Join Date
    Sep 17, 2004
    Location
    spencer
    Posts
    5,524
    Time Online
    1 d 17 h 29 m
    Avg. Time Online
    N/A
    I noticed that this week too. I didn't think there were any new posts for a few days because I look real quick for the orange squares and wasn't reading the dates on the new posts. And yeah as I'm typing this it's an old school courier font and the word breaks at the end of a line right in the middle of a word, not moving the whole word to the next line like normal. Something's happening but not even sure what would cause this stuff to happen...

  12. #12
    OS Veteran Nick's Avatar
    Join Date
    Feb 22, 2005
    Location
    Gilbert, AZ
    Posts
    3,637
    Time Online
    6 d 19 h 41 m
    Avg. Time Online
    N/A
    I've always had the word break problems on my 4S...
    .carve your apology in your wrist and let the guilt drip from your fingertips.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •